DE GRIEK SCHAGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 147 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Griek Schagen. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 21:24 Pita giros met friet: taai vlees, erg zout, friet voor 1 persoon ipv voor 2 ontvangen. Te duur voor wat je krijgt. Voor mij een laatste keer. Bezorging was wél top.
17 feb 2024 om 23:55 Snel, prijs/ kwaliteit super goed! Heerlijke verse schotel en vlees uitmuntend! Verassend en zeker Voor herhaling vatbaar
4 feb 2024 om 0:26 Voor de eerste keer hier besteld, maar dat gaan we zeker doen. Het was alsof je bij De Griek zelf zat, het was heerlijk en meer dan genoeg.
3 feb 2024 om 22:43 Zeer kleine porties. Pita giros was lekker. Echter de giros kapsalon was enorm droog en hard. Ook hadden we een grote kapbesteld maar dit lekker wel een kinderportie. Verder hadden een portie tzasiki besteld maar ook dit was magertjes.
13 jan 2024 om 20:03 Het was echt grieks!!! Zeker nog een keer!!
6 jan 2024 om 21:42 Eten was prima, vlees was goed, warm genoeg en voldoende saus. We misten alleen een beetje groen (dat verwacht je toch als je een salade bestelt). Bezorging was bijna een uur te laat, zou netjes zijn als je daar bericht over ontvangt.
13 dec 2023 om 20:34 Keurig op tijd en altijd van goede kwaliteit en lekker van smaak ziet er ook zeer verzorgd uit, heerlijk!
9 dec 2023 om 22:09 Vanavond eten afgehaald. Stond keurig op de aangegeven tijd klaar. Bij aankomst thuis zag ik dat er meer in zat dan ik besteld had. Een heerlijke salade en een stokbroodje extra. Super lekker gegeten, aanrader!
1 okt 2023 om 17:23 Duurde veeeeel telang voor t bezorgd werd helaas niet ff een belletje dat t langer duurde zaten met 2 kids die al ff naar bed moesten jammer
18 jun 2023 om 9:42 Het eten was heerlijk ,en op tijd geleverd.TOP
21 mei 2023 om 19:36 Heerlijk gegeten. Alleen het bakje met saus was omgevallen en daarom zat alles onder de saus. Gelukkig was er nog wel genoeg voor op het eten.
20 mei 2023 om 11:33 Heerlijk eten, verse ingrediënten en warm; zelfs de heerlijke friet. Wel wat aan prijzige kant qua hoeveelheid.